У Красноградському районі Харківської області тепер є новий пожежний автомобіль

Неділя, 1 липня 2018, 12:40
Пожежний автомобіль здатен вмісити 9 тон води, у той час як старі зразки розраховані на 2 тони.
У Красноградському районі Харківської області тепер є новий пожежний автомобіль

«В Україні таких машин одиниці, і одна з них — в Краснограді, — підкреслила Юлія Світлична, —  сподіваюся, він добре послужить красноградським рятувальникам, адже життя і здоров’я людей — найголовніше». 

Не так давно в межах бюджетної децентралізації за кошти місцевого бюджету для району була закуплена нова комунальна техніка. Серед нових закупівель був, зокрема, вантажопасажирський автомобіль для оперативного перевезення, екскаватор для риття траншей, автоцистерна для пожежної частини тощо. Також була придбана дорожня машина для утримання та обслуговування дорожнього полотна, два сміттєвози та трактор. 

Зокрема, Світлична наголосила, що в районі продовжать ремонтувати центральну районну лікарню, а вже у поточному році завершиться будівництво ФОКу. Триватимуть ремонтні роботи на об’єктах ЖКГ та гуманітарної сфери.  

Нагадаємо, що не так давно в Красноградській центральній районній лікарні відкрили гінекологічне відділення, де до цього пройшов капітальний ремонт. Воно розраховане на 20 ліжок. Там проходять лікування пацієнтки не тільки з Красноградщини, а також із Сахновщинського, Зачепилівського, Кегичівського  районів.  

Крім того, сьогодні в районі триває  будівництво Красноградського ФОКу. Там вже закінчили фундаментні роботи та сформували чорнову підлогу, завершили роботи зі встановлення арочних ферм. Зараз монтується каркас будівлі.  

 

comments powered by HyperComments