Триває ремонт мосту на автодорозі Харків-Охтирка

Понеділок, 9 липня 2018, 15:27
Міст біля села Куп'єваха був побудований у шістдесятих роках минулого століття. За цей час споруду капітально не ремонтували жодного разу.
Триває ремонт мосту на автодорозі Харків-Охтирка

«Роботи виконуються на одній половині мосту. Вже проведено демонтаж перильного та бар'єрного огороджень, демонтаж наявного захисного шару бетону конструкцій мосту, асфальтобетонного покриття, очищено русло річки. Проводяться роботи з посилення опорних частин мосту, ремонту прогонових будов», - повідомили у САД. 

Раніше ми писали, що вже відбулись три тендерні процедури по дорогах, на яких виконуватимуться роботи митним коштом. Мова про дороги Старий Мерчик – Красний Кут, Кегичівка – Старовірівка, Мерефа- Зміїв.

Нагадаємо, з держбюджету на ремонт місцевих доріг Харківщини виділять 650 млн грн. Загалом для фінансування ремонту та утримання доріг місцевого значення у регіонах уряд передбачив у Державному дорожньому фонді субвенцію в розмірі 11,5 млрд грн.

Також ми зазначали, що серед пріоритетів у дорожньому будівництві на 2018 рік губернатор Харківщини відзначила завершення реконструкції Губарівського шляхопроводу та ремонт траси Харків – Охтирка. 

comments powered by HyperComments