Трамвай зійшов з рейок та повалив стовпи у Харкові

Понеділок, 9 липня 2018, 16:30
9 липня близько 9:45 трамвай, що рухався за маршрутом №26, на перегоні між зупинками "Салтівське шосе" та "вул. Амосова" зійшов з рейок та зніс дві електричні опори.
Трамвай зійшов з рейок та повалив стовпи у Харкові

Аварія сталася через невідповідність колії вимогам та стандартам. Спочатку зафіксовано підвищення лівого рельса над правим на 12 мм, потім правого рельса над лівим на 29 мм, - сказано в повідомленні Управління Укртрансбезпеки в Харківській області..

Рух трамваїв був призупинений до усунення наслідків.

Ми вже писали, що «безпідставно заборонений до експлуатації Укртрансбезпекою» трамвай знов зійшов з рейок у Харкові. Укртрансбезпека в Харківській області продовжує позапланові перевірки підприємств міського електричного транспорту. Встановлено, що в підприємствах повний безлад, не відповідає кваліфікаційним вимогам персонал, підприємства ігнорують чинне законодавство України, в лінію випускають завідомо несправні транспортні засоби, що негативно впливає на безбечність перевезеннь та сприяє виникненню дорожньо-транспортних пригод.

Нагадаємо, Одеса лідирує у співробітництві з Євросоюзом щодо оновлення міського транспорту.

Раніше ми писали, що брги за електроенергію та газ, які має Харківська область, - це майже повністю борги окремих КП міста Харків.

comments powered by HyperComments