Ремонт у Кегичівському будинку культури: на об’єкті вже виконано низку робіт

Середа, 11 липня 2018, 16:40
Капремонт Кегичівського РБК проводять на замовлення Департаменту капітального будівництва ХОДА. Коштом обласного бюджету на об’єкті вже виконано низку робіт.

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Завершено ремонт методичних кабінетів, на фінальній стадії - ремонт зали (заміна сцени), замінено підлогу в холі, вікна, завершено вкладання тротуарної плитки навколо будівлі.

«З метою проведення подальших ремонтних робіт на даний час корегуємо робочий проект, після чого капітальний ремонт буде продовжено відповідним коштом державного та обласного бюджетів», - прокоментував голова Кегичівської РДА Роман Гончаров.

За словами директора Кегичівського РБК Ірини Корунської, місцеві жителі з нетерпінням чекають на завершення ремонту клубу.

«Населення Кегичівки - понад 6 тис. чоловік, і всі свята та важливі заходи проходять у нас у клубі. Всього маємо близько двох десятків гуртків та творчих колективів, серед яких - як дитячі, так і дорослі вокальні ансамблі та хореографічні групи», - розповіла Ірина Корунська.

Євгеній Шахненко дав доручення щодо своєчасного продовження ремонту в РБК та внесення деяких корегувань, які стосуються облаштування прилеглої території та заміни плитки на центральному ганку будівлі.

Нагадаємо, минулого року за кошти обласного бюджету тривала реконструкція районних і сільських будинків культури.Будинки культури ремонтувалися в Богодухові, Новий Водолазі, Ізюмі, Зачепилівці,  Куп'янську. Також увага приділялася будинкам дитячої творчості та бібліотекам в селах.

За словами Юлії Світличної, цього року в межах програми соціально-економічного розвитку регіону має відбутися будівництво та реконструкція близько 200 об’єктів. У 2018 році значна увага буде приділятися і сільській медицині. Будуть побудовані нові сучасні амбулаторії, куди завезуть сучасну техніку, а лікарі отримають необхідний для них транспорт. За словами Юлії Світличної, бюджет Харківщині в 2018 році збільшиться в півтора рази. Вона підкреслила, що це фіксує економічну стабільність та результативність бюджетної децентралізації.

comments powered by HyperComments