Світлична продовжує проводити виїзні прийоми громадян на підприємствах регіону: на заводі «ФЕД» до губернатора звернулося 26 осіб

Четвер, 12 липня 2018, 13:17
Юлія Світлична провела прийом громадян на заводі «ФЕД», у ході якого до неї звернулися робітники державного підприємства ХМЗ «ФЕД», так і працівники ПАТ «ФЕД» та ДП «Харківське агрегатне конструкторське бюро».
Світлична продовжує проводити виїзні прийоми громадян на підприємствах регіону: на заводі «ФЕД» до губернатора звернулося 26 осіб

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Під час відвідування підприємства Юлія Світлична ознайомилася з роботою складально-випробувального та механічного цехів, вивчила продукцію заводу, провела нараду з його керівництвом і зустріч з трудовим колективом. Традиційною частиною візиту керівника області стало проведення особистого прийому громадян.

«Ми дійсно багато уваги приділяємо спілкуванню з людьми. Щоб бути ближче до людей і дати їм можливість поставити свої питання, виїжджаємо на підприємства, заводи й організації, виші, проводимо зустрічі з територіальними громадами», - зазначила голова Харківської ОДА.

Юлія Світлична підкреслила, що проведення особистих прийомів громадян є однією з важливих складових її робочих поїздок.

У ході прийому на заводі «ФЕД» зі своїми питаннями та проханнями про допомогу до голови ХОДА звернулося 26 осіб. Порушувались питання зі сфер ЖКГ, охорони здоров'я, розвитку промисловості, соцзахисту тощо. Значна кількість звернень стосувалася надання допомоги в лікуванні та оздоровленні.

«Кожному питанню ми приділимо увагу, - запевнила Юлія Світлична. - Якщо є можливість підтримати людину в складній життєвій ситуації, то ми, безумовно, це робимо. Бюджетні ресурси зараз нам це дозволяють завдяки фінансовій децентралізації - одній з найбільш ефективних реформ у країні, яка була ініційована Президентом України».

Цього тижня це вже третій виїзний прийом громадян, який у закладах регіону проводить губернатор Харківщини Юлія Світлична. Нагадаємо, що у понеділок, 9 липня, голова ХОДА поспілкувалася з медиками Харківської обласної кліничної лікарні. Вона обговорила з ними стан медицини на Харківщині, а також вислухала важливі особисті питання, які турбують робітників закладу. 

10 липня Юлія Світлична відвідала ХНУРЕ та поспілкувалася з робітниками вишу. Мова під час прийому, як завжди, йшла про розвиток науки, а також ті питання, які турбують працівників університету. У цей день голова ХОДА поспілкувалася з більше, ніж 30 людьми. Губернатор підкреслює: кожне з оголошених питань буде знаходитися на контролі, а обласна влада робитиме все можливо, щоб допомогти у їх вирішенні. 

comments powered by HyperComments