Тарифи на приміські перевезення на Харківщині не підвищуються завдяки роботі Світличної - Уманець

Субота, 14 липня 2018, 11:38
Ціна квитка до 1 зони залишається незмінною протягом 4 років.
Тарифи на приміські перевезення на Харківщині не підвищуються завдяки роботі Світличної - Уманець

Про це повідомив директор «Південної залізниці» Микола Уманець в ефірі телеканалу Р1. 

"Ціноутворення на квитки: завдяки тільки губернатору області Юлії Олександрівні Світличній, тарифи не підвищувалися більше 4 років. Ціна квитка як була до 1 зони, так і залишилася. І хто б що не говорив, сьогодні з Лозової до Харкова можна доїхати за 15 гривень", - сказав він. 

Раніше ми писали, що  з 25 березня Південна залізниця відновила курсування приміського поїзда Харків – Лозова – Лиман. Це стало результатом домовленостей, досягнутих головою ХОДА Юлією Світличною з керівництвом «Укрзалізниці». Губернаторка підтримала прохання жителів області повернути зручний маршрут між Харковом, Лозовою, Близнюками та Барвінковим. Відповідне питання вона порушила під час наради з в.о. голови правління «Укрзалізниці» Євгеном Кравцовим, що відбулась у Харкові 19 березня.

Крім цього, навесні 2018 було розв'язане ще одне питання зручного сполучення віддалених районів із обласних центрів. Спільно з Південною залізницею керівництвом ХОДА було прийнято рішення щодо курсування з 1 квітня прискореного приміського поїзду сполученням Харків – Лозова.

Раніше ми повідомляли, що Юлія Світлична на особистому прийомі робітників Південної залізниці проанонсувала підвищення зарплат.

comments powered by HyperComments