На капремонт Борівської музичної школи з обласного бюджету виділили 1,5 млн грн: детально про хід робіт

Понеділок, 23 липня 2018, 14:44
Також з районного бюджету додатково профінансували ще майже 620 тисяч гривень.
На капремонт Борівської музичної школи з обласного бюджету виділили 1,5 млн грн: детально про хід робіт

Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

Цим коштом планують відремонтувати дах, утеплити фасад та облаштувати фундамент. Тендер на проведення робіт вже проведено, вся необхідна документація готова, ремонтні роботи розпочаті.

Також нещодавно був оновлений опорний заклад у смт Боровій. Минулого року в школі провели ремонт: встановили пандус, облаштували санвузол для дітей з інвалідністю,  замінили радіатори опалення, капітально відремонтували спортивну залу, замінили підлогу в двох майстернях і підвісну стелю та освітлення - в актовій залі.

«Окрім того, відремонтовано фасад школи, проведено реконструкцію системи вентиляції в їдальні, замінені вікна на енергоощадні. Але цього недостатньо для повноцінного функціонування школи, оскільки будівля потребує капітального ремонту. Загальна ж проектно-кошторисна вартість робіт складає понад 33 млн грн. Завдяки підтримці голови Харківської облдержадміністрації Юлії Світличної у 2018 році з обласного бюджету виділено майже 6 млн грн. На даний момент здійснюються всі передбачені чинним законодавством процедури задля початку ремонтних робіт», - зазначили у Борівській РДА.

Цього року як обласною, так і районною владою велика увага приділена інклюзивній освіті. Вона передбачає відкриття в закладах середньої освіти ресурсних кімнат та медіатек. У цьому закладі також планується відкриття ресурсної кімнати, ремонт приміщення якої вже розпочато. Фінансування робіт повністю буде здійснено коштом районного бюджету.

Нагадаємо, раніше Юлія Світлична зазначала, що прикордонному району необхідна особлива увага, а відверте спілкування завжди на користь справі, тому під час робочої поїздки до Золочівського району  вона багато розмовляла з людьми.

Понад 40 років музична школа була без капітального ремонту. Її відкриття після реконструкції заплановане на осінь 2018 року. 

comments powered by HyperComments