Завдяки Світличній ситуація з постачанням хлору увійшла в плановий режим - директор КП «Харківводоканал»

Вівторок, 24 липня 2018, 13:53
24 липня глава ХОДА відвідала КП, зустрілася з колективом «Харківводоканалу», провела нараду з керівництвом і особистий прийом громадян.
Завдяки Світличній ситуація  з постачанням хлору увійшла в плановий режим - директор КП «Харківводоканал»

Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

Генеральний директор КП «Харківводоканал» Віталій Панов подякував голові ХОДА за оперативне втручання у ситуацію із  забезпеченням підприємства рідким хлором для знезараження води.

«Хочу подякувати Юлії Олександрівні від всього трудового колективу і, думаю, й від жителів міста Харків та Харківської області за вирішення тієї ситуації, яка тримала нас у напрузі понад місяць, - звернувся до голови ХОДА генеральний директор КП «Харківводоканал» Віталій Панов. - Ви всі знаєте, що була величезна проблема з постачанням рідкого хлору, що ставило під загрозу водопостачання півторамільйонного міста та частини Харківської області. Юлія Олександрівна особисто взяла цю ситуацію під контроль, домовилася з прем'єр-міністром, з віце-прем'єром, ми працювали в тісному контакті. На сьогодні я можу запевнити й вас, і всіх харків'ян, що ця ситуація увійшла в плановий режим».

Віталій Панов також підкреслив важливість роботи, яку проводить Харківська ОДА щодо фінансування заповнення Краснопавлівського водосховища.

«Це дозволить забезпечити надійність водопостачання споживачів міста Харків та Харківської області й запобігти серйозним наслідкам, які пов'язані з екологічною обстановкою в області», - зазначив директор КП «Харківводоканал».

Слова подяки на адресу керівництва області прозвучали й за прийняте вперше за 10 останніх років рішення щодо фінансування з обласного бюджету реконструкції ділянки одного з колекторів у Харкові.

Голова ХОДА, у свою чергу, відзначила роботу колективу КП «Харківводоканал» у ситуації, яка була пов'язана з нестачею хлору.

«Усі включилися. Злагоджено та чітко зробили все, щоб не допустити в Харкові надзвичайної ситуації. Я вдячна вам за це, - сказала Юлія Світлична, звертаючись до робітників підприємства. - Організація роботи та взаємодія з усіма органами влади дали нам можливість запобігти тим наслідкам, які могли виникнути в місті Харків. На сьогодні підприємство працює в штатному режимі».

Керівник області також зазначила, що системна робота щодо розвитку сфери ЖКГ в області продовжиться. У тому числі, увага приділятиметься й комунальним підприємствам міста Харків.

Раніше ми писали, що нещодавно технологічний запас хлору КП «Харківводоканал» стали частково поповнювати поставки з Румунії, що дозволило уникнути виникнення критичної ситуації. Питання знаходиться під жорстким контролем керівництвом підприємства та перебуває на постійному контролі ХОДА.  Також Світлична висловила свою подяку Уряду, керівникам структурних підрозділів Харківської ОДА та колективу КП «Харківводоканал» за фахові дії під час складної ситуації.

comments powered by HyperComments