У Балаклії з`явиться сучасний спортивний комплекс - Світлична

Субота, 25 серпня 2018, 10:05
У цьому році продовжується ремонт районної лікарні, шкіл, доріг та інших об’єктів інфраструктури.
У Балаклії з`явиться сучасний спортивний комплекс - Світлична

Про це губернатор Юлія Світлична повідомила під час візиту до Балаклії 24 серпня.

Керівник області взяла участь в урочистостях, які пройшли в Балаклії з нагоди Дня Незалежності України, 355-річчя заснування міста та 95-ї річниці утворення району.

Юлія Світлична привітала громаду зі святами від імені Президента України Петра Порошенка та побажала мешканцям району розвитку й миру в домівках, на Балаклійщині та в усій Україні.

«Нас з вами об’єднали дуже складні часи. Але, згуртувавшись, ми разом змогли відновити Балаклію. Разом ми продовжуємо її розбудовувати», - звернулася керівник ХОДА до присутніх.

Вона запевнила, що район і надалі матиме підтримку обласної влади.

«У цьому році продовжимо ремонт районної лікарні, шкіл, доріг та інших об’єктів інфраструктури. Наступного року розпочнемо будівництво спортивного комплексу з басейном, - повідомила Юлія Світлична. - Дякую вам за те, що разом можемо робити реальні справи. За нами - підтримка, за вами - результат. Будемо робити наш край ще кращим».

Раніше ми писали, що у Пісочині був побудований спортивний майданчик зі штучним покриттям для гри в міні-футбол.

"Приділяємо розвитку спортивної інфраструктури Харківщини особливу увагу і робимо те, чого область не бачила десятиріччями, — наголосила раніше  Юлія Світлична, —  вже маємо збудовані ФОКи в Первомайському та Вовчанському районах і в Пісочині Харківського району. Красноградський, а також Золочівський комплекси плануємо відкрити цього року". 

comments powered by HyperComments