Світлична розповіла про плани підтримки Великобурлуцього району

Субота, 25 серпня 2018, 19:02
Юлія Світлична привітала жителів Великого Бурлука з Днем громади селища.
Світлична розповіла про плани підтримки Великобурлуцього району

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Сьогодні, 25 серпня, губернатор Харківської області повідомила про відкриття місцевого стадіону післі реконструкції, якої на ньому не було 50 років. Ми вже повідомляли, що Юлія Світлична відвідала місцеву поліклініку, де відбувається перший за 35 років капітальний ремонт

Також голова ХОДА передала громаді ключі від двох автобусів, які допомогатимуть дітям діставатися школи, а також займатимуться соціальними перевезеннями. 

Усім жителям Великобурлуцького району вона побажала щастя та розвитку. Губернатор відзначила, що зараз, завдяки децентралізації, ініційованій Президентом України Петром Порошенком, Великобурлуцька громада отримала суттєві фінансові кошти та можливості для розвитку й реалізації перспективних проектів.

"Сьогодні вже відкрито відремонтований стадіон, який не бачив реконструкції 50 років. Поліклініка районної лікарні, яка не бачила реконструкції 35 років, нарешті приведена до ладу. І ми будемо продовжувати підтримувати район. Будемо реконструювати водопровід, який обслуговує 1500 абонентів, продовжуватимемо ремонти шкіл, дитячих садочків, об’єктів культури, будівництво спортивних майданчиків. Також у районі реалізуємо проект «Енергія світла» - 8 населених пунктів Великобурлуччини цього року отримають освітлення. Будемо робити все для того, щоб Великий Бурлук укріплювався та розвивався", - запевнила Юлія Світлична.

Голова Великобурлуцької ОТГ Віктор Терещенко подякував голові ХОДА за підтримку громади.

comments powered by HyperComments