На Харківщині відремонтують ще 10 комунальних доріг

Четвер, 30 серпня 2018, 13:29
У ході XVII сесії обласної ради VII скликання 30 серпня депутати виділили на ремонт додатково майже 43 млн грн.
На Харківщині відремонтують ще 10 комунальних доріг

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Так, до переліку об`єктів, які планується відремонтувати цього року, внесені вулиці Гвардійська, Павлоградська та Кооперативна у місті Лозова. У Первомайському відремонтують вулиці Харківська та Миру, в Чугуєві - вулицю Кочетоцька та реконструюють автомобільну дорогу по вулиці Фортечний узвіз. Також заплановано капітальний ремонт вулиці Рубіжанське шосе у Вовчанську, ремонт тротуару по вулиці Малоданилівський шлях смт Малої Данилівки та дорожнього покриття по вулиці Пушкiнська в селi Караван.

Як повідомляла "Справжня Варта" раніше, по області минулого року було відремонтовано 235 км автошляхів, вівся ремонт трьох шляхопроводів – Ізюмського, Пісочинского, Губарівського.

Також ми зазначали, що серед пріоритетів у дорожньому будівництві на 2018 рік губернатор Харківщини відзначила завершення реконструкції Губарівського шляхопроводу та ремонт траси Харків – Охтирка. Значну увагу в 2018-му також приділять не тільки дорогам державного значення, але й місцевим шляхам.

А минулого тижня повідомлялося, що роботи на дорогах державного значення вийшли на завершальні етапи.Щодо ремонту доріг місцевого значення, уже завершено роботи на 44 з 80 об’єктів, ремонти яких заплановано провести в цьому році.

comments powered by HyperComments