Сьогодні відкривається великий та дуже цікавий шлях для кожного учня — Світлична

Понеділок, 3 вересня 2018, 13:05
Про це голова ХОДА заявила під час передачі навчального та спортивного обладнання харківській ЗОШ №160.
Сьогодні відкривається великий та дуже цікавий шлях для кожного учня — Світлична

Голова ХОДА Юлія Світлична долучилася до урочистих заходів, приурочених до свята Першого дзвоника. Зокрема, вона привітала всіх присутніх з початком нового навчального року. 

“Сьогодні відкривається великий та дуже цікавий шлях для кожного учня, який відкриє вас світу як особистостей, — наголосила губернаторка, — адже ваші перемоги в школі – це перші кроки до майбутніх перемог у дорослому житті". 

Зокрема, Світлична відмітила успіхи школярів ЗОШ №160 в навчання та спорті. За її словами, для покращення навчального процесу школі передано стіл для настільного тенісу, книги, спортивне обладнання, а також новий мультимедійний проектор. 

За словами директорки ЗОШ №160 Лариси Шевченко, перший дзвоник є особливо хвилюючим для першокласників. Вона побажала їм бути старанними та працьовитими, а також добиватися нових вершин. А майбутнім випускникам — обрати бажану та перспективну професію.  

Нагадаємо, 3 вересня голова ХОДА взяла участь в урочистостях, які пройшли в харківській гімназії № 12. Це єдина на все місто школа, яка взяла участь у експерименті з реалізації концепції Нової української школи. В поточному навчальному році вона буде поширена на всіх першокласників.

comments powered by HyperComments