На Харківщині готуються до Дня фізкультури та спорту: програма заходів

Середа, 5 вересня 2018, 14:30
З нагоди свята в районах та містах обласного значення регіону будуть проведені спортивні вікторини, майстер-класи, змагання з олімпійських та неолімпійських видів спорту серед різних верств населення.
На Харківщині готуються до Дня фізкультури та спорту: програма заходів

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Заплановані не лише активні заходи, але й освітні. Наприклад, можна буде відвідати спеціальні фотовиставки, чи виставки літературу на тему досягнень вітчизняних спортсменів. Харківщина долучається також до Всеукраїнського олімпійського тижня. А для школярів будуть організвані олімпійські уроки, де діти зможуть дізнатися більше про те, як розвивався олімпійський рух.

У Харкові з нагоди Дня фізкультури проводитиметься "Спортивний ярморок". Охочі долучитися мають прийти 8 вересня до парку Горького. Там, як і зазвичай, будуть представлені види спорту, які розвиваються у місті, а спортсмени підготують показові виступи. У цей же день у Малінівці (Чугуївський район) відбуватиметься "Весілля в Малинівці", де також будуть організовані різноманітні активності.

Нагадаємо, раніше губернатор області Юлія Світлична розповіла про святкування Міжнародного дня студентського спорту в Харкові.

comments powered by HyperComments