Ремонт дороги Харків - Охтирка: залишилося укласти другий шар асфальту на 2 км

П'ятниця, 7 вересня 2018, 16:12
Дорога Харків-Охтирка буде відновлена в повному обсязі.
Ремонт дороги Харків - Охтирка: залишилося укласти другий шар асфальту на 2 км

Це ініціатива Президента України Петра Порошенка. Питання ремонту знаходиться під особистим контролем голови ХОДА Юлії Світличної, передає прес-служба ХОДА. 

Роботи знаходяться на завершальному етапі.  Залишилося лише на двох кілометрах влаштувати другий шар асфальтобетону – в районі села Підгорне. Ці роботи плланується завершити за 3-4 дні. Зараз проводяться роботи з облаштування і укріплення узбіччя. Також наноситься розмітка, встановлюються дорожні знаки, бар'єрні огородження. Закінчуються роботи з облаштування заїзних/виїзних карманів.

Раніше ми писали, що серед пріоритетів у дорожньому будівництві на 2018 рік губернатор Харківщини відзначила завершення реконструкції Губарівського шляхопроводу та ремонт траси Харків – Охтирка. 

А у липні розпочалися ремонтні роботи мосту на автодорозі Харків-Охтирка. Міст біля села Куп'єваха був побудований у шістдесятих роках минулого століття. За цей час споруду капітально не ремонтували жодного разу.

Раніше на дорозі Харків - Охтирка було відфрезеровано 41,2 кілометрів наявного покриття, укладено 24 кілометрів вирівнювального шару з асфальтобетонної суміші та 16,7 кілометрів верхнього шару з щебенево-мастильного асфальтобетону.

Також ми писали, що на дорозі Харків - Охтирка завершується укладання вирівнювального шару асфальтобетону.

А, за словами губернатора Юлії Світличної, уже восени ця дорога буде якісною та безпечною.

comments powered by HyperComments