Як харків’яни можуть допомогти Військовому шпиталю?

Понеділок, 10 вересня 2018, 09:11
Волонтери, які допомагають військовим, розповіли про їх поточні потреби.
Як харків’яни можуть допомогти Військовому шпиталю?

Зараз у Військовому шпиталі потрібні електричні чайники (3 шт.), питна вода, газована та негазована, пляшки води з поїлками, солодощі, машинка для стрижки, чай, кава, рушники для ванни, цигарки. 

Це все можна принести до самого шпиталю, який знаходиться за адресою: вул. Культури 5, вхід через КПП. Слід запитати "Кімнату волонтерів" - і їх покличуть.    

Що стосується Центру Соціально-Психологічної Реабілітації Воїнів АТО, Членів їх родин, родин загиблих, зниклих безвісті та волонтерів, то там є потреба в продуктах. Це яйця, олія (рафінована та нерафінована), картопля, морква, буряк, капуста, цибуля, огірки, помідори, перець, сир (твердий),  м’ясо (свинина, телятина, яловичина, курятина тощо), масло вершкове. 

Також в закладі потрібен пилесос (б/у, у робочому стані, 3 шт.), постільна білизна, рушники, кавоварки, крапельні (скляні) або кавомашина (можна б\у), подушки (70*70, 80*80, 50*70 розміри), Т2 коробочки - 20 штук, дивани, ліжка (не пансерні) (б/у, в гарному вигляді), телевізори (в робочому стані) 

Нині військовослужбовці проходять лікування в таких закладах Харкова, як обласна лікарня, 17 лікарня, 27 лікарня, Військовий шпиталь, Інститут протезування, Госпіталь ВОВ, Центр Соціально-Психологічної Реабілітації Воїнів АТО, Членів їх родин, родин загиблих, зниклих безвісті та волонтерів.

comments powered by HyperComments