Укріплення шкіл, дитячих садочків, об'єктів ЖКГ, освітлення - Світлична розповіла про плани розвитку Зачепилівщини

Субота, 15 вересня 2018, 18:08
Зокрема, наразі у 9 багатоповерхівках Зачепилівки реконструюють покрівлі.
Укріплення шкіл, дитячих садочків, об'єктів ЖКГ, освітлення - Світлична розповіла про плани розвитку Зачепилівщини

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

У листопаді усі 6 ремонтів будуть завершені, зараз покрівлю вже відремонтували у 5 об`єктах. Реконструкція робиться за рахунок обласного бюджету. На неї було виділено більше 5 мільйонів гривень - велика сума для місцевого бюджету. 

"Капітальні ремонти покрівель були потрібні вже давно. З 2011-го року ми «стукали в усі двері», й дуже вдячні, що ви допомогли, - звернулася до керівника області голова зачепилівського ОСББ «Розвиток» Катерина Терлибаба. -  З будинків нашого ОСББ один уже з новим дахом, і ще 3 робитимуть. Кошти є, й уже приїхала бригада, яка працюватиме".

Під час робочої поїздки до району губернатор Харківщини Юлія Світлична ознайомилася з ходом робіт і поспілкувалася з місцевими мешканцями. Також вона повідомила, що в ХОДА є обширні плани на розвиток та відновлення інфраструктури Зачепилівщини. 

"Будемо кардинально змінювати ситуацію в Зачепилівському районі. Зараз тут багато питань, на яких потрібно зосередитися. І ми знаємо, над чим працювати:  це укріплення шкіл, дитячих садочків, об'єктів ЖКГ, освітлення за проектом «Енергія світла» тощо. Цього року виділили на підтримку  району вдвічі більше фінансування, ніж на 10 останніх років разом. Наступного року також знаємо, де зробити акценти. Разом із громадою працюватимемо над укріпленням району", - сказала вона. 

comments powered by HyperComments