Ми почали вирішувати багаторічні проблеми людей у Зачепилівському районі - Світлична

Неділя, 16 вересня 2018, 10:38
Наприкінці робочої поїздки до Зачепилівського району голова ХОДА завітала на святковий захід, що відбувся на стадіоні райцентру.
Ми почали вирішувати багаторічні проблеми людей у Зачепилівському районі - Світлична

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

 

Юлія Світлична привітала жителів Зачепилівки та громаду району зі святом. «Бажаю всім наснаги, здоров’я, щастя, миру вашим оселям, нашій славній Харківщині та всій Україні», - сказала керівник області.

Вона також запевнила гостей та учасників свята в тому, що розвитку Зачепилівського району приділятиметься увага на обласному рівні.

«Велика кількість проблем є в районі, які накопичувалися десятиліттями. Мені кажуть, що це зрозуміло, адже район невеликий, знаходиться в 140 км від обласного центру. Я не згодна з таким підходом. Будемо кардинально змінювати ситуацію», - підкреслила голова ХОДА.

На Зачепилівщині вже відчули зміну відношення до району з боку обласного керівництва. Це відзначив голова місцевої РДА Андрій Конопля.

«Я дякую обласній державній адміністрації та Юлії Олександрівні особисто за ту увагу, яку вона приділяє Зачепилівському району та таким само районам, як і наш, – віддаленим, сільськогосподарським, невеликим, де немає якихось великих бюджетоутворюючих підприємств. Ті обсяги робіт, які ми зараз проводимо  щодо  ремонтів та реконструкцій, коштами районного бюджету ми не виконали б апріорі», - наголосив Андрій Конопля.

Він повідомив, що цього року з обласного бюджету в рамках програми соціально-економічного розвитку Зачепилівський район отримав рекордні 30 млн грн..

«Основні об'єкти, які реалізуються цим коштом, - це реконструкція Миколаївського будинку культури, дитсадку «Ромашка» в Зачепилівці. У 9 будинках Зачепилівки зробили м'які покрівлі. У рамках проекту «Енергія світла» зробимо 4 об'єкти. Крім того, проводяться роботи на дорогах, у будинку дитячої та юнацької творчості тощо. Обсяги насправді великі й для нас незвичні», - прокоментував голова Зачепилівської РДА.

Нагадаємо,під час робочої поїздки до Краснокутчини Світлична розповіла про плани розвитку району. Будівництво амбулаторії, фізкультурно-оздоровчого комплексу, ремонт Пархомівської школи та Краснокутської лікарні – це ті роботи, які вже розпочато або розпочнуться в 2018 році.

comments powered by HyperComments