Під час робочої поїздки до Краснокутчини Світлична розповіла про плани розвитку району

Субота, 1 вересня 2018, 09:50
Будівництво амбулаторії, фізкультурно-оздоровчого комплексу, ремонт Пархомівської школи та Краснокутської лікарні – це ті роботи, які вже розпочато або розпочнуться в 2018 році.
Під час робочої поїздки до Краснокутчини Світлична розповіла про плани розвитку району

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

У Пархомівці голова ХОДА зустрілася з жителями всіх населених пунктів, що входять до складу Пархомівської сільської ради.

Голова ХОДА відповіла на всі питання, які було поставлено, та додатково проінформувала про плани розвитку Пархомівки та всього Краснокутського району.

«Сьогодні відповідальність – це головне. Коли ти обіцяєш – повинен зробити, - підкреслила Юлія Світлична. - Думаю, що наша з вами співпраця дає результати. Сьогодні маю гарну новину. Будемо масштабно реконструювати Пархомівську школу. Це будуть великі зміни – від фасаду та даху до внутрішнього обладнання. У реконструкцію буде вкладено 15 млн грн - щоб діти мали де займатися, а у вчителів були гарні умови для праці. Продовжимо ремонт Будинку культури: до кінця року зробимо покрівлю, утеплення та спортивну залу. Наступного року роботи триватимуть. Будуватимемо нову амбулаторію – з житлом для лікаря. Фінансування зараз є – завдяки децентралізації, ініційованій Президентом України Петром Порошенком, місцеві бюджети суттєво зміцнилися».

Під час спілкування з пархомівцями голова ХОДА також повідомила, що масштабні будівельні та ремонтні роботи проведуть і в районному центрі. Так, у Краснокутську вже цього року розпочнеться будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу. Ремонтні роботи заплановані в музичній школі та місцевій лікарні.

«Проінспектуємо хід робіт у лікарні. Ми продовжимо її ремонтувати та оновлювати обладнання. Сьогодні передаємо рентген та мамограф», - повідомила Юлія Світлична.

Вона запевнила, що вирішення всіх питань, які були порушені в ході зустрічі з громадою, буде взято на контроль.

Нагадаємо, у Великобурлуцькому районі губернатор Харківської області повідомила про відкриття місцевого стадіону післі реконструкції, якої на ньому не було 50 років. Також Юлія Світлична відвідала місцеву поліклініку, де відбувається перший за 35 років капітальний ремонт

А у межах своєї робочої поїздки до Кегичівського району Юлія Світлична  розповіла про плани його розвитку, які були погоджені під час наради з місцевим керівництвом та громадою. 

comments powered by HyperComments