У Кегичівському районі накопичилось багато проблем, але це буде докорінно змінено — Світлична

П'ятниця, 27 липня 2018, 14:37
За словами голови ХОДА, в районі буде тривати ремонт в місцевій лікарні, ліцеї та Будинку культури.
У Кегичівському районі накопичилось багато проблем, але це буде докорінно змінено — Світлична

Як передає ХОДА, в межах своєї робочої поїздки до Кегичівського району Юлія Світлична  розповіла про плани його розвитку, які були погоджені під час наради з місцевим керівництвом та громадою. 

“Невеликому Кегичівському району раніше приділяли невелику увагу, — розповіла губернаторка, — тут накопичилося багато проблем. Але докорінно це змінимо. Будемо продовжувати ремонт у районній лікарні, а також у ліцеї, в якому навчаються близько 600 дітей”.  

За словами Світличної, в районі триватимуть ремонтні роботи у Будинку культури, розпочнеться комплексний ремонт у будівлі, де розташований Будинок дитячої та юнацької творчості. Також окрема увага буде приділена дорогам. Це також можна сказати і про гуманітарну сферу. Будуть з'являтися нові майданчики зі штучним покриттям. В поточному році таких має з’явиться декілька. Також в районі реалізуватиметься проект “Енергія світла”. Цього року 4 населених пункти засяють новим освітленням». 

Керівник області також повідомила, що в 2018-му, як і у два попередні роки, район отримав новий шкільний автобус. 

Нагадаємо, що сьогодні голова ХОДА Юлія Світлична навідується до Кегічивського району Харківської області з робочим візитом. Там вона перевірить школи, об'єкти інфраструктури та медичні установи. Про це щойно повідомили в Харківській облдержадміністрації.  

В ході робочого візиту Світлична провела нараду з керівництвом району, поспілкувалась з представниками місцевої громади та оглянула хід відновлювальних робіт на низці об’єктів. Зокрема, губернаторка навідалася до центральної районної лікарні.

Зокрема, було оголошено, що Кегичівський районний будинок культури очікує капітальний ремонт. На даний момент в будівлі вже замінили систему опалення, а також всі вікна й двері. З ходом роботи вже ознайомилася голова ХОДА Юлія Світлична в межах своєї робочої поїздки. 

comments powered by HyperComments