Будемо робити все, щоб вся Харківщина й надалі розвивалася — Світлична

Неділя, 23 вересня 2018, 16:25
За словами голови ХОДА, в області зараз реалізується чимало проектів, на які люди вже давно чекали. 
Будемо робити все, щоб вся Харківщина й надалі розвивалася — Світлична

22 вересня голова ХОДА Юлія Світлична завітала до Харківського району в межах своєї робочої поїздки. Там в пісочинській школі “Мобіль” було відкрите міні-футбольне поле зі штучним покриттям. Про належні умови для занять спортом просили ще батьки учнів.  

За словами директорки школи Галини Волобуєвої, на новому полі вже провели перший матч між командами школи “Мобіль” і Пісочинського колегіуму. Вона підкреслила, що якщо дитина займається спортом, вона буде здоровою. Що сприятиме її успіхам у навчанні.  

У свою чергу Юлія Світлична відмітила динамічний розвиток Пісочина: “Ми будемо робити все, щоб вся Харківщина й надалі розвивалася, щоб покращувати життя людей та виправдовувати їхні сподівання. Сьогодні ми реалізуємо багато проектів, на які люди чекали дуже довго. Але зробити це змогли тільки зараз, тому що об’єднали зусилля. Тому що громада довіряє владі, а влада відповідає за свої слова”. 

Сучасна школа “Мобіль” була відкрита в Пісочині минулого року. Даний заклад був побудований “з нуля” за 2,5 роки. Зокрема, там були створені належні умови для дітей з особливими освітніми потребами.  

Нагадаємо, що в Пісочині був побудований сучасний спортивний комплекс, завдяки якому більше 500 дітей можуть займатися спортом безкоштовно. Голова ХОДА в межах свої робочої поїздки відмітила низку об’єктів, які були побудовані в Пісочині. За її словами, там з нуля збудували початкову школу та ДНЗ.  

 

comments powered by HyperComments