Чим можна допомогти Військовому шпиталю у Харкові?

Понеділок, 24 вересня 2018, 09:19
Про те, чого потребують військові на лікуванні, розповіли волонтери.
Чим можна допомогти Військовому шпиталю у Харкові?

Зараз у Військовому шпиталі потрібна питна вода, газована та негазована, пляшки води з поїлками для реанімації, засоби для та після гоління, вологі серветки, туалетний папір, зубна паста, кава, солодощі, цигарки, миючі засоби.  

Це все можна принести до самого шпиталю, який знаходиться за адресою: вул. Культури 5, вхід через КПП. Слід запитати "Кімнату волонтерів" - і їх покличуть.         

Свої потреби є в Центір Соціально-Психологічної Реабілітації Воїнів АТО, Членів їх родин, родин загиблих, зниклих безвісті та волонтерів. Це такі продукти, як яйця, олія (рафінована та нерафінована), картопля, цибуля, сир (твердий), м’ясо (свинина, телятина, яловичина, курятина тощо), масло вершкове. Також там потрібен пилосос (б/у, в робочому стані, 3 шт.), постільна білизна, рушники, кавоварка чи кавомашина (можна б/у), подушки (70*70, 80*80, 50*70 розміри),  Т2 коробочки (20 шт.), дивани, ліжка, телевізори (в робочому стані).   

Нині військовослужбовці проходять лікування в таких закладах Харкова, як 4 лікарня невідкладної допомоги, Військовий шпиталь, Інститут протезування, Госпіталь ВОВ, Центр Соціально-Психологічної Реабілітації Воїнів АТО, Членів їх родин, родин загиблих, зниклих безвісті та волонтерів.    

comments powered by HyperComments