На Х Мiжнародному економiчному форумi планується укласти угоди на 6 млрд грн та залучити інвестицій в економіку Харкiвишни на $250 млн - Світлична

Субота, 29 вересня 2018, 08:48
Сьогодні у Харкові - Міжнародний економінчний форум. Напередодні губернатор провела зустрічі з міжнародними делекації, які візьмуть участь у заході.
На Х Мiжнародному економiчному форумi планується укласти угоди на 6 млрд грн та залучити інвестицій в економіку Харкiвишни на $250 млн  - Світлична

На зустрічах з послами Юлія Світлична відзначила велику роботу, проведену для активізації економічної діяльності в останні роки.

«У результаті маємо зростання машинобудівного виробництва, заробітних плат, збільшення робочих місць на 8 тисяч. Відновлюємо роботу підприємств, які були зупинені. Підвищується якість нашої продукції, тепер вона може конкурувати з європейською, - розповіла голова ХОДА. - Наші підприємства шукають нові можливості і партнерів, нові шляхи розвитку бізнесу на міжнародній арені. Зі свого боку ми готові організувати зустрічі, надати базу для налагодження бізнес-зв'язків між підприємствами».

Вона також повідомила, що загалом на форумі планується укласти угоди на близько 6 млрд грн та залучити близько 250 млн дол. США інвестицій в економіку регіону. Керівник області зазначила, що у представників бізнесу в рамках Міжнародного економічного форуму пройдуть зустрічі в Торгово-промисловій палаті Харківської області.

Голова ХОДА підкреслила, що у межах заходу будуть не тільки обговорюватися актуальні питання у ході пленарного засідання та трьох панельних дискусій, а й будуть підписані конкретні договори та меморандумів про співпрацю. Як розповіла Світлична, відбудеться обговорення питань щодо конкретного інвестування, а також підписання договорів задля завантаження підприємств, які будуть працювати на економіку Харківської області.

comments powered by HyperComments