В Харківський області розпочинається опалювальний сезон — ХОДА

Вівторок, 9 жовтня 2018, 11:23
Керівництво ХОДА вже затвердило відповідне розпорядження.
В Харківський області розпочинається опалювальний сезон — ХОДА

Дане розпорядження дає дозвіл на початок опалювального сезону. Як передає прес-служба ХОДА, мова йде про навчальні, медичні, дитячі та інші заклади побутового та соціально-культурного призначення. З 15 жовтня опалюватися почнуть житлові будинки. Мова йде і про приміщення, де були встановлені індивідуальні опалювальні прилади. 

Рішення щодо підключення опалення буде за органами місцевого самоврядування при наявності відповідних погодних умов. В розпорядженні сказано, що підприємства, установи та організації незалежно від форми власності мають вжити невідкладні заходи щодо своєчасного включення опалювальних приладів відповідно до чинних правил і норм.  

Разом з тим районні державні адміністрації, виконавчі органи міських рад міст обласного значення та відповідні ради об’єднаних територіальних громад Харківщини повинні вжити відповідні заходів, пов’язані з початком опалювального сезону. 

Керівники підприємств, установ та організацій у ХОДА отримали попередження про відповідальність за порушення строків початку опалювального сезону. 

Нагадаємо, що в минулому році опалювальний сезон у місті Харків та Харківській області стартував вчасно. Ще з 6 жовтня органи місцевого самоврядування мали нагоду розпочати підключення соціальної сфери. Також тоді міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко зазначив, що Харківська область сьогодні була лідером із підключення опалення в країні

comments powered by HyperComments