Харківщина продовжує втілювати енергозберігаючі технології на своїй території

Вівторок, 30 жовтня 2018, 11:41
В Коломацькому районі відремонтовано одразу три навчальних заклади із використанням енергозберігаючих технологій, у селищах району працює програма «Енергія світла».
Харківщина продовжує втілювати енергозберігаючі технології на своїй території

Так, днями завершено ремонти, що влітку та восени були зроблені у Коломацькому НВК- відновлено підлогу спортивної зали (замінено на нетравматичну), відремонтовані стіни, замінені вікна на енергоощадні. У двох інших районних виховних комплексах- Різуненківському та в Шелестівському - відремонтовано дах, замінено більшу частину вікон, відповідно.

Також активно у Харківській області реалізується програма голови ХОГА «Енергія світла» - енергозберігаючі технології на вулицях селищ. По Коломацькому району заплановані на цей рік роботи вже завершені. Зокрема, вуличне освітлення відновлено в смт Коломак та селищі Шелестово.

Нагадаємо, Коломацький район - найменший за територією та наймолодший у Харківській області. Навесні, під час робочої поїздки до району, керівник області оглянула капітально відремонтовану вулицю Єгорова та передала місцевій громаді ключі від нового шкільного автобуса, який було придбано за співфінансування ОТГ та обласного бюджету. І пообіцяла провести необхідні ремонти у навчальних закладах.

comments powered by HyperComments