У Харкові відбудеться акція Вуличний ресторан «Непораховані з 1932»

Четвер, 22 листопада 2018, 11:22
Акцію організує Українська академія лідерства на Площі Свободи за наметом24 листопада року о 15:00.
У Харкові відбудеться акція Вуличний ресторан «Непораховані з 1932»

Як повідомляють організатори, вони хочуть показати та дати відчути на смак весь жах Голодомору. 

«Ми приготуємо їжу, котру змушені були їсти українці через злочини радянської влади. Ми нагодуємо охочих найгіршим у світі супом, котрий допоміг небагатьом вижити в часи голоду. А також дамо відчути на що схоже, коли біля тебе помирають люди», - йдеться в повідомлені.

За даними Інституту національної пам’яті від штучного голоду померло від 4,5 до 7 мільйонів осіб. Радянська влада знищувала документи та докази своїх злочинів, тому точну кількість жертв порахувати неможливо. Мільйони українців так і залишились невідомими, безіменними та Непорахованими.

Акція одночасно розпочинається у 6 містах (Київ, Харків, Миколаїв, Полтава, Чернівці, Львів) - 24 листопада о 15:00.

Довідка:Українська Академія Лідерства – це програма особистісного та суспільного розвитку, головним елементом якої є 10-місячний формаційний курс для випускників середніх шкіл, що будується на поєднанні елементів фізичного, емоційного та інтелектуального розвитку на основі цінностей. Академія заснована у 2015 році за підтримки фонду Western NIS Enterprise Fund, Адміністрації Президента, Комітету Верховної Ради з питань науки і освіти, Міністерства освіти і науки України.

Нагадаэмо, Харків‘яни можуть прочитати книгу «Людяність у нелюдяний час» про доброчинців, які рятували людей за часів Голодомору.

 

comments powered by HyperComments