Світлична провела особистий прийом громадян та поспілкувалася з колективом «Електроважмашу» (ФОТО)

Середа, 19 грудня 2018, 15:27
Очільник Харківської області відвідала завод сьогодні, 19 грудня.
Світлична провела особистий прийом громадян та поспілкувалася з колективом  «Електроважмашу» (ФОТО)

Як повідомляє прес-служба ХОДА, Юлія Світлична поспілкувалась з колективом та провела виїзний прийом громадян.

Зі своїми питаннями до керівника області звернулося 12 осіб. Працівники «Електроважмашу» озвучували прохання, що стосуються стану доріг, комунального господарства, питання з соціальної сфери і сфери охорони здоров'я.

«Ми не залишимося осторонь від проблем, які були озвучені. Жодне питання не залишиться без нашої уваги», - запевнила Юлія Світлична.

Нагадаємо, 13 грудня Юлія Світлична провела прийом громадян у ХНЕУ ім. С. Кузнеця. Під час відвідання вишу взяла учать у відкритті в ньому Центру арабської мови, поспілкувалася з колективом та студентами й провела особистий прийом.

Керівник області відзначила, що наразі в регіоні проводиться робота й реалізуються проекти із запровадження роздільного збирання сміття, утилізації батарейок, пластикової тари тощо. Проте для реалізації всіх цих ініціатив дуже важливим є розвиток самосвідомості кожного жителя регіону та спільної участі харків’ян у вирішенні екологічних питань. Щодо конкретної ситуації в Малій Данилівці Юлія Світлична пообіцяла заявниці звернутися до селищного голови цього населеного пункту та порушити питання встановлення окремих контейнерів для збирання листя, щоб його можливо було утилізувати в цивілізований спосіб.

Під час особистого прийому у КП «Харківводоканал»  Юлія Світлична наголосила, що зустрічатися з людьми потрібно там, де вони працюють. Голова ХОДА зазначила, що традиційно більшість проблем, з якими звертаються люди, стосуються житлово-комунальної сфери, соціальних, побутових та транспортних питань.

 

comments powered by HyperComments