У селі Дергачівського району відкриється ЦНАП

Понеділок, 24 грудня 2018, 09:35
З роботами, що проведені в селі Малі Проходи, ознайомилась губернатор Харківської області Юлія Світлична.
У селі Дергачівського району відкриється ЦНАП

За цей рік у селі Малі Проходи Дергачівського району реконструювали будівлю, де розміститься сільська рада та центр надання адміністративних послуг. Тут замінили комунікації, відремонтували фасад, вхідні групи та внутрішні приміщення. Роботи вже завершені, й скоро ЦНАП розпочне надавати послуги людям.

Також на території Проходівської сільради провели ремонти декількох доріг, реалізували проект «Енергія світла», капітально відремонтували приміщення Великопроходівського ліцею, розпочали будівництво медичної амбулаторії та встановили новий дитячий майданчик.

Підсумки того, що було зроблено, та плани на майбутнє голова ХОДА обговорила під час зустрічі з громадою села. Керівник області запевнила, що наступного року роботи з відновлення триватимуть.

«Наступного року заплануємо ще більше. Обов'язково виділятимемо кошти на ремонти, зміцнення інфраструктури, будівництво нових об'єктів. Щоб громада мала нормальні якісні умови для життя та розвитку. Пріоритетом у 2019 році залишатиметься гуманітарна сфера – продовжимо ремонтувати лікарні, школи, відкривати дитячі садки. Звичайно, ремонтуватимемо дороги, тому що з ними - проблема по всій області», - сказала Юлія Світлична.

Нагадаємо, Харківська область – серед лідерів у сфері надання адміністративних послуг у країні. Про це сказав Віце-прем'єр-міністр України - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко. Наразі у регіоні працює 45 ЦНАПів, у тому числі найсучасніший Регіональний центр надання адміністративних послуг.

comments powered by HyperComments