На Харківщині у військових зборах взяли участь понад 3500 військовозобов’язаних

Четвер, 27 грудня 2018, 17:14
Про це повідомив військовий комісар Харківського обласного військового комісаріату Юрій Калгушкін.
На Харківщині у військових зборах взяли участь понад 3500 військовозобов’язаних

За його словами, під час воєнного стану пройшли збори з окремими бригадами територіальної оборони. В них взяли участь більш ніж 3500 військовозобов’язаних та військових резервістів. Калушкін розповів, що під час воєнного стану було призвано більше 500 військовозобов’язаних резервістів першої черги. Близько 10% захотіли скласти контракт.  

За його словами, військовозобов'язані відпрацювали стрільби на полігонах, покращували знання предметів тактичної, вогневої, інженерної та медичної підготовки. Кращі з них отримали відзнаки Харківського обласного військового комісаріату та командування Сухопутних військ ЗСУ.  

Нагадаємо, що Олексій Максимов, директор Департаменту мобілізаційної, оборонної роботи і взаємодії з правоохоронними органами ХОДА повідомив, що держава-агресор не відмовилась від своїх старих намірів. За його словами, в період воєнного стану було зроблено все, щоб держава могла дати відсіч та зупинити всі ворожі прояви як на території країни в цілому, так і на території Харківської області. 

comments powered by HyperComments