Харків увійшов до ТОП-10 туристичних міст України

Субота, 29 грудня 2018, 16:09
Український туристичний портал «Zruchno.Travel» назвав Харків «містом молоді».
Харків увійшов до ТОП-10 туристичних міст України

Як повідомляє прес-служба міськради з посиланням на ресурс, приїжджих до Харкова вражає кількість молоді на вулицях міста.

«Молодих туристів зацікавить найвище в країні колесо огляду, інші розваги в парку Горького, а також безліч цікавих тематичних фестивалів і яскравих вечірок», - йдеться у характеристиці міста.

Нагадаємо, у жовтні в Києві відбулася 25-а Міжнародна туристична виставка «UITM 2018», де був представлений потенціал харківського туризму. Цього року до заходу долучилося більше 120 учасників. Серед них є туристичні компанії, туроператори, туристичні асоціації та організації, готелі, транспортні агентства, страхові компанії з 25 країн світу.

Під час заходу були об’єднані стенди міст і регіонів України в єдину виставкову експозицію, яка отримала назву «Дні гостинності України». Як передає Департамент міжнародного співробітництва, цього дня українські та іноземні відвідувачі виставки можуть побачити принади туризму Харкова.

До речі, 12-13 січня у Харкові втретє пройде «Вертеп-фест». Його організатори вважають, що яскравий, великий фестиваль в мегаполісі є прекрасним приводом для українців завітати до Харкова, особливо для «легкої на підйом» молоді.

Для туристів партнери Фестивалю, студенти НТУ «ХПІ», розробили мобільний додаток Wayley — туристичний путівник, який допоможе орієнтуватися в Харкові та на заходах у вирі «Вертеп-фесту». Саме молодь, у першу чергу, має оцінити Wayley - мобільний туристичний путівник по Харкову з можливістю планування поїздки в залежності від уподобань і бюджету користувача. Там же буде надана інформація про екскурсійну та ігрову програму фестивалю «Вертеп-квест». 

 

comments powered by HyperComments