У Харкові трамвай зіткнувся з вантажівкою (ФОТО)

П'ятниця, 25 січня 2019, 13:08
Аварія трапилася сьогодні, 25 січня.
У Харкові трамвай зіткнувся з вантажівкою (ФОТО)

Як повідомив у Фейсбуці Юрій Сидоренко, на перехресті проспекту Перемоги та вулиці Клочківської водій фури пізно помітив трамвай, не встиг загальмувати, та здійснив зяткнення з трамваєм №20.

У ДТП постраждала водій трамваю. Жінку шпиталізували до 4-й лікарні з травмою ноги. 

У прес-службі патрульної поліції додали, що подія трапилася у 8.05 на вул. Клочківській, 339. учасниками пригода стали трамвай №20 та вантажний автомобіль «МАЗ».

Нагадаэмо, аварія за участі п’яти автомобілів сталася  на Ювілейному проспекті, передає Патрульна поліція Харкова. Згідно поданій інформації, того дня водій, який їхав за кермом Daewoo Lanos, не пропустив Daewoo Sens, в результаті чого сталося зіткнення. Водій Daewoo Sens зупинився приблизно за 10 метрів від зіткнення, за ним зупинився автомобіль Hyundai Getz, який рухався в попутному напрямку по Ювілейному проспекту.

За Hyundai Getz прямував автомобіль Mitsubishi Outlander, який тоді не дотримався безпечної дистанції та зіткнувся з автомобілем Hyundai. В той час автомобіль ВАЗ, який рухався в попутному напрямку з Mitsubishi, також не дотримався безпечної дистанції, в результаті чого здійснив зіткнення з Mitsubishi.

comments powered by HyperComments