Kharkiv Fashion вже став обличчям нашого міста - Світлана Горбунова-Рубан

Четвер, 31 січня 2019, 13:31
Kharkiv Fashion - це проект, який мотивує на розвиток культури, стилю і іміджу Харкова.
Kharkiv Fashion вже став обличчям нашого міста - Світлана Горбунова-Рубан

Про це заявила заступник міського голови Світлана Горбунова-Рубан, коментуючи майбутній сезон проекту.

За її словами, Kharkiv Fashion вже став обличчям міста і показав наскільки Харків креативний в сфері моди та дизайну. «Як харків'янка, яку цікавить розвиток Харкова в усіх напрямках, я вважаю, що цей проект є прекрасним майданчиком для розуміння власних можливостей дизайнерів, демонстрації цих можливостей і розвитку міста в цілому», - зазначила Світлана Горбунова-Рубан.

Вона також зазначила, що Start Fashion - конкурс молодих дизайнерів, який проходить в рамках Kharkiv Fashion - це важливий і значущий конкурс не тільки для Харкова, але і для України в цілому. Тому що це унікальна можливість для всіх, хто займається дизайном одягу, зробити перший крок в світ моди.

Нагадаємо, Kharkiv Fashion 2019 відбудеться з 21 по 23 березня на Арт-заводі «Механіка». Крім традиційних показів, у рамках проекту пройде форум, який буде включати в себе лекції від провідних експертів модної індустрії України, майстер-класи, які будуть цікаві не тільки працівникам сфери моди, але і всім гостям заходу.

Довідка. Kharkiv Fashion 2019 організований Управлінням інноваційного розвитку та іміджевих проектів за ініціативою учасників Харківського кластера легкої промисловості та дизайну під патронатом міського голови Геннадія Кернеса.

comments powered by HyperComments