На Харківщині шукають свідків аварії, в якій сильно постраждав велосипедист (фото)

Понеділок, 11 лютого 2019, 15:34
Водій допустив наїзд на чоловіка, який пересувався на велосипеді.
На Харківщині шукають свідків аварії, в якій сильно постраждав велосипедист (фото)

9 лютого по вулиці Живописна селища Катеринівка (Лозівський район) водій білого авто  "ВАЗ-2106" білого кольору, чия особа ще не була встановлена, наїхав на велосипедиста. Як передає Відділ комунікації поліції Харківської області, потерпілим був чоловік 41 року. Він в результаті зіткнення отримав відкриту черепно-мозкову травму та закритий перелом голені. Його того ж дня направили до реанімації.   

Слідчим було відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами)  КК України. Свідки та очевидці аварії можуть звертатися до Лозівського відділу поліції за адресою: Харківська область, місто Лозова, вул. Ярослава Мудрого буд. 7. Або ж зателефонувати за номером телефон 9-00-64 або 102. 

Нагадаємо, що минулої доби в Харкові зафіксували спробу підкупити виборця за грошову винагороду. До поліції звернувся місцевий мешканець. Він розповів, що незнайому жінка запропонувала йому 500 гривень за те, що він віддасть голос за конкретного кандидата. 

comments powered by HyperComments