Харківські легкоатлети поїдуть на чемпіонат Європи в складі національної збірної

Понеділок, 11 лютого 2019, 18:03
Харків’яни в загальному підсумку здобули дві золоті та сім бронзових медалей.
Харківські легкоатлети поїдуть на чемпіонат Європи в складі національної збірної

Як передає Управління у справах молоді та спорту ХОДА, в місті Суми пройшов чемпіонат України серед дорослих та молоді. Легкоатлети Харківської області завоювали дві золоті та сім бронзових медалей. Серед жінок у стрибках з жердиною чемпіонкою стала харківська спортсменка Марина Килипко.  

Вона з першої спроби успішно взяла висоту 4.50 метрів. Також Килипко спробувала здолати висоту 4.56 метри, але планка не витримала. Серед чоловіків харків’янин Павло Безніс став чемпіоном в потрійному стрибку. Він зміг стрибнути на 16.33 метри. Олександр Малосілов зайняв  друге місце. 

Бронза дісталася Аліні Калістратовій, Любові Север'яновій, Катерині Табашник, Ярославу Ісаченкову, Оксані Мартиновій, Ірині Рофе-Бекетовій, а також Дмитру Бікулову, Віктору Голубєву, Валентину Діравку, Кирилу Белашеву в чоловічій естафеті 4х400 м. 

У загальнокомандному заліку харків’яни посіли четверте місце. Перше дісталося київським спортсменам. У заліку серед молоді харківська збірна була першою. За підсумками змагань сформована українська збірна України. Вона буде змагатися на чемпіонаті Європи з легкої атлетики в британському місті Глазго. Тепер в українській збірній харків’янки Катерина Табашник та Марина Килипко. 

Нагадаємо, що боксерки Харківщині здобули п’ять золотих нагород. Чемпіонат пройшов на манежі КДЮСШ «ХТЗ», в змаганнях взяли участь 262 спортсмена. Це була еліта, молодь, а також юніорки та дівчата з різних регіонів України.

comments powered by HyperComments