Петро Порошенко відвідає Харківщину з робочою поїздкою

Середа, 13 лютого 2019, 17:33
Президент України відвідає Харків у четвер, 14 лютого.
Петро Порошенко відвідає Харківщину з робочою поїздкою

Як повідомили у прес-службі ХОДА, о 10 ранку очільник держави зустрінеться з керівництвом промислових підприємств області, представниками сфери енергетики, науки і освіти України з нагоди 85-ї річниці з дня заснування АТ «Турбоатом» у Палаці студентів юридичної академії (вул. Пушкінська, 88). Пізніше Петро Порошенко відвідає оновлену філармонію.

Нагадаємо, минула робоча поїздка Президента до Харківщини відбулася 29 вересня. Очільник держави взяв участь у  Х Міжнародному економічному форумі “Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!”. За його словами, велика кількість гостей та учасників форуму підкреслює його статус найбільшого та найкращого форуму в Україні.  

За словами Президента, на Харківщині свідомо знищувався оборонно-промисловий комплекс. Стояв Харківський тракторний завод, була необхідність запустити виробництво. Але тепер він здатен перевиконати плани щодо випуску тракторів. Петро Порошенко також нагадав про боргові проблеми заводу Малишева. Адже на сьогоднішній день його унікальна військова техніка представлена на військових парадах України. Президент підкреслив, що Харківщина зробила внесок в оборонну промисловість, на яку давно чекали. 

comments powered by HyperComments