Харків‘ян закликають почути голос дружин загиблих військових

П'ятниця, 15 лютого 2019, 13:21
В Обласному центрі культури й мистецтва відбудеться фотовиставка «Почуй мій голос».
Харків‘ян закликають почути голос дружин загиблих військових

Виставка «Почуй мій голос» присвячена дружинам українських військових, які загинули на Донбасі. За словами організаторів, про них згадують нечасто. Хоча суспільству б варто було б замислитися, що їм довелося пережити коли їх чоловіки загинули за Україну.

Виставка була організована благодійною організацією «Благодійний фонд «Карітас Харків». ЇЇ партнером є ГО «Всеукраїнське об'єднання рідних загиблих, безвісти зниклих захисників України».

Відкриття відбудеться 18 лютого о 14:00. Вхід - вільний. Світлини можна подивитись до 11 березня за адресою: вул. Пушкінська, 62. Довідки - за тел.: (057) 725-12-46.

Нагадаємо, що з 15 по 17 лютого в межах фестивалю соціальних інновацій та нової музики Plan B презентується виставка «Tolerance travelling poster show». Протягом кілької днів відвідувачі побачать більше сотні плакатів з різних країн світу. До того, як завітати до Харкова, ця виставка вже встигла побувати в Словенії, Чорногорії, Боснії та Герцеговині, Сербії, Іспанії, Нідерландах, США та Об’єднаних Арабських Еміратах

comments powered by HyperComments