У ДТП на трасі «Київ-Харків-Довжанський» постраждав водій іномарки

П'ятниця, 15 лютого 2019, 18:14
Поліцією встановлюються обставини дорожньо-транспортної пригоди яка сталася на трасі «Київ-Харків-Довжанський» 14 лютого
У ДТП на трасі «Київ-Харків-Довжанський» постраждав водій іномарки

Як повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області, десь о 18.30 вантажний автомобіль «Daf» з причепом зіштовхнувся з автомобілем «Volkswagen», який відкинуло на «Porsche Cayenne».

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту.

Нагадаємо, зранку 14 лютого на Харківщині сталася жахлива ДТП, одна людина загинула, ще 5 осіб було травмовано.  

Нагадаємо також, що у Харкові розшукують свідків смертельного ДТП. 17 грудня 2018 року в Харкові близько 18:25 на перехресті проспектів Героїв Сталінграду та Льва Ландау водій вантажівки «Scania R420» з причепом скоїв наїхав пішохода. Чоловік загинув на місці від отриманих травм, передає Відділ комунікації поліції Харківської області.

Свідки та очевидці аварії можуть зателефонувати за номером: 715-71-60. Або звернутися до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління  ГУНП в Харківській області, розташованого за адресою: м. Харків, вул.  Маяковського, 22 до слідчого Черкашина Ігоря Юрійовича.

comments powered by HyperComments