Світлична заявила про активізацію економічних зв`язків між українськими та європейськими регіонами

П'ятниця, 1 березня 2019, 15:24
Голова ХОДА Юлія Світлична бере участь у засіданні Бюро Конгресу регіональних влад Ради Європи.
Світлична заявила про активізацію економічних зв`язків між українськими та європейськими регіонами

Засідання розпочалися сьогодні, 1 березня, у фінському місті Гельсінкі. Учасниками заходу розглядаються питання щодо підготовки до проведення 36-ї Сесії Палати Регіонів Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи. Також під час засідання приділяється увага іншим цьогорічним заходам Конгресу.

За словами Юлії Світличної, співпраця з Євросоюзом триває на всіх рівнях. Голова ХОДА також пообіцяла, що вона, як віце-президент Палати регіонів, ініціює активізацію економічних зв`язків між українськими та європейськими регіонами, а також посилення прямих відносин регіонів з міжнародними фінансовими інституціями. 

6 листопада 2018 року Юлія Світлична вже вдруге була обрана на посаду Віце-президента Палати Регіонів Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи. До цього голова ХОДА обійняла її  в жовтні 2016 року.  

Нагадаємо, що нещодавно голова ХОДА виступила із заявою стосовно ситуації навколо тарифів. Зокрема, в ній вона підкреслила, що до кожного підвищення потрібно підходити дуже виважено,  обережно і з повагою до людей.

 

comments powered by HyperComments