Світлична: Починаємо комплексний ремонт однієї з найгірших доріг області - Харків-Мерефа-Лозова-Павлоград

Середа, 27 березня 2019, 15:52
Про це губернатор Харківської області Юлія Світлична повідомила 27 березня.
Світлична: Починаємо комплексний ремонт однієї з найгірших доріг області - Харків-Мерефа-Лозова-Павлоград

За її словами, одночасно з ремонтом траси розпочнеться будівництво нової об’їзної дороги навколо Лозової.

«Протягом багатьох років від влади люди чули тільки обіцянки, а ремонту та реальних змін так і не побачили. Змінюємо ці «правила». Слово тримаємо! Кошти закладені у державному бюджеті окремою строкою, техніка вже на дорозі, роботи розпочаті. Зруйнована дорога буде відновлена!», - написала очільник області на своїй сторінці в соцмережі  Facebook.

Нагадаємо, у 2019 році в Харківській області планують ремонт 93 доріг місцевого значення. Відповідні зміни до обласного бюджету та Програми розвитку дорожнього господарства на 2018 – 2020 роки були прийняті обласними депутатами 28 лютого під час засідання сесії.

Голова ХОДА Юлія Світлична відзначила, що кількість об’єктів ремонту може бути збільшена в разі, якщо до Дорожнього фонду надійде додаткове фінансування, зокрема, від перевиконання митних платежів.

Серед доріг, ремонт та будівництво яких фінансуватимуться з Дорожнього фонду, - об’їзна міста Лозова. Зведення нової дороги стане частиною реалізації масштабного проекту ремонту дороги державного значення Мерефа – Лозова – Павлоград, фінансування на який закладено окремим рядком у державному бюджеті.

 

comments powered by HyperComments