Всі «замінування» в Харкові виявилися фейковими

Середа, 24 квітня 2019, 10:13
Інформація про наявність вибухових пристроїв в установах Харкова підтверджена не була.
Всі «замінування» в Харкові виявилися фейковими

Вчора правоохоронці дев‘ять разів вирушали на виклики щодо замінування об‘єктів міста. Як передає оглянули Відділ комунікації поліції Харківської області, ними було оглянуто 40883 кв. метрів будівель та прилеглої території, евакуйовано 808 осіб. Працювала слідчо-оперативна група, кінологічна служба, експерти-криміналісти та вибухотехніки. Правоохоронці ретельно оглянули зазначені установи та прилеглі території.

Вибухівку чи небезпечні речовини шукали в установах на вулиці Полтавський шлях, у школі № 2 на вулиці Харківських Дивізій, на вулиці Богдана Хмельницького, в установі на вулиці Благовіщенській, Плеханівській, на вулиці Архітектора Альошина, Петра Григоренко. Під час перевірки проводилась евакуація.

Небезпечні речовини та вибухові пристрої того дня виявлені не були. Станом на 18:00 23 квітня проводились огляди установ на вулиці Чернишевській, 55 та на проспекті Науки, 17.

Нагадаємо, що правоохоронці здійснили перевірку 15 повідомлень про замінування об’єктів Харківщини. Під час обстеження вибухові пристрої чи небезпечні речовини виявлені не були.

comments powered by HyperComments