Південна Корея – серйозний і надійний партнер, який довіряє Харківській області – Світлична

Четвер, 25 квітня 2019, 15:21
Про це голова ХОДА повідомила в межах своєї зустрічі з послом Республіки Корея Лі Янг-Гу.
Південна Корея – серйозний і надійний партнер, який довіряє Харківській області – Світлична

Сторонами була обговорена реалізація спільних проектів, обмін бізнес-делегаціями та напрямки для розвитку співробітництва. Під час відкриття зустрічі голова ХОДА Юлія Світлична підкреслила, що між Харківщиною та Південною Кореєю були утворені ефективні та конструктивні взаємини.  

За її словами, спільними зусиллями були реалізовані хороші та корисні ідеї щодо розвитку регіону. Вони стосувалися різних сфер, у тому числі енергетики та охороні здоров'я. Значний об’єм обговорених ідей вже був реалізований. Світлична також запевнила, що Харківщина є прекрасним майданчиком для реалізації нових проектів і впровадження сучасних технологій.

За словами голови ХОДА, щоб бути конкурентоспроможними на ринку, необхідні нові можливості. Тим більш, що Харків має всю необхідну. Це і освідченні люди, і виробничі майданчики, і наукові ідеї, які також потребують інвестицій.    
Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Корея в Україні Лі Янг-Гу приділив увагу можливостям харківського агропрому. За його словами, розвиток аграрної сфери та виробництва органічних чистих продуктів є доволі перспективним. Також Янг-Гу назвав Харківщину регіоном науки й технологій.

У ході зустрічі відбулося обговорення подальшого розширення співробітництва. Зокрема, було порушене питання щодо обміну бізнес-делегаціями Харківщини та Південної Кореї. Зокрема,  Світлична обіцяла надавати всю інформацію та необхідну допомогу. За її словами, Південна Корея є дуже серйозним і надійним партнером, який довіряє Харківщині. Світлична запевнила, що  з боку регіону буле робитися все для швидкої та ефективної реалізації спільних проектів.

 

Нагадаємо, що Світлична вже прокоментувала назначення Валерія Сокуренка на посаду очільника Національної поліції Харківської області. За її словами, він є професіоналом і патріотом. Це було сказано сьогодні, 25 квітня, під час представлення Валерія Сокуренко особовому складу ГУ НП регіону.

comments powered by HyperComments