Напередодні травневих свят екологи Харківщини провели зелену акцію з висадки сіянців на території урочища Башкірове

Середа, 8 травня 2019, 14:23
Колектив екоінспекції 7 травня провів зелену акцію з висадки понад 2 тисяч дерев, серед яких: однорічні сіянці породи дуба звичайного та супутні породи липи дрібної.
Напередодні травневих свят екологи Харківщини провели зелену акцію з висадки сіянців на території урочища Башкірове

Молоді дерева знайшли своє гідне місце на території урочища Башкірове Люботинського лісництва ДП «Жовтневе лісове господарство».

«Таку акцію саме напередодні святкування Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні екологи Харківщини проводили вперше, – наголосив начальник Державної екологічної інспекції у Харківській області Євген Оберемок. – Цього річ посаджені сіянці дубу та липи хай стануть для майбутніх поколінь добрими символами життя, сили та дружби, а традиція висадки молодих дерев продовжуватиметься і надалі».

Нагадаємо, що в минулому році в рамках зеленої акції на узвозі Клочківському у м. Харкові і на території Борівського лісництва ДП «Куп'янське лісове господарство» зазеленіли саджанці порід клена гостролистого і сосни звичайної. Восени поточного року така акція стартуватиме у кожному лісництві Харківської області.

comments powered by HyperComments