Ми дякуємо нашим ветеранам Другої світової війни та сучасним героям – Світлична

Четвер, 9 травня 2019, 14:32
У Харківському університеті внутрішніх справ відбувся урочистий захід з нагоди 9 травня.
Ми дякуємо нашим ветеранам Другої світової війни та сучасним героям – Світлична

До Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні на плацу університету курсанти поклали здобуті навички та вишкіл. Захід пройшов за присутності голови ХОДА Юлії Світличної та керівників силових структур регіону: начальника ГУ Нацполіції Харківщини Валерія Сокуренка, очільника обласного управління СБУ Андрія Носача та прокурора області Юрія Данильченка.

Голова ХОДА Юлія Світлична підкреслила, що пам’ять про Другу світову війну повинна об’єднувати Україну та весь світ.

«Сьогодні ми разом дякуємо нашим ветеранам Другої світової війни та сучасним героям – учасникам АТО й ООС, серед яких багато правоохоронців, у тому числі тих, хто завершив ХНУВС», - зазначила вона.

Під час урочистих заходів по плацу пройшли «коробки» курсантів університету, а також відбулось шоу барабанщиць.

Нагадаємо, що сьогодні на Національному меморіальному комплексі в Дергачівському районі пройшли заходи, присвячені Дню перемоги над нацизмом. Захід відбувся за участі ветеранів Другої світової війни, учасників бойових дій на території інших держав, воїнів АТО, громадськості та керівництва Харківщини.

А вчора в Харківській області відзначили День пам’яті та примирення. Як повідомили в поліції, заходи пройшли спокійно, жодних порушень громадського порядку зафіксовано не було. В урочистих заходах взяли участи близько 14 тисячі громадян.

comments powered by HyperComments