Світлична приєдналася до урочистостей за участі 25 тисяч харків‘ян

Четвер, 9 травня 2019, 17:07
Правоохоронні органи Харківщини змогли належним чином забезпечити публічний порядок під час масових заходів з нагоди відзначення Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
Світлична приєдналася до урочистостей за участі 25 тисяч харків‘ян

Охорону публічної безпеки та порядку у місцях проведення заходів забезпечили більше 2 тисяч співробітників поліції,  200 військовослужбовців Національної гвардії та курсанти відомчих вишів.

Завдяки своїй злагодженості та професійності співробітники Управління превентивної діяльності, районних відділів, патрульні поліцейські, спецпризначенці, вибухотехніки, кінологи, поліцейські, бійці нацгвардії, слідчі, оперативники, криміналісти не допустили грубих порушень публічного порядку.

Наймасовіші заходи відбулися у Харкові та на Дергачивщині. Загалом станом на 15-30 в офіційних заходах на меморіальному комплексі «Висота Маршала І.С.Конєва», організованих Харківською обласною державною адміністрацією,  взяли участь понад 25 тисяч мешканців Харківщини та гостей області.  Заплановано, що усього протягом дня у масових заходах мають взяти більше  60 тисяч громадян.

Нагадаємо, що сьогодні на Національному меморіальному комплексі в Дергачівському районі пройшли заходи, присвячені Дню перемоги над нацизмом. Захід відбувся за участі ветеранів Другої світової війни, учасників бойових дій на території інших держав, воїнів АТО, громадськості та керівництва Харківщини.

А вчора в Харківській області відзначили День пам’яті та примирення. Як повідомили в поліції, заходи пройшли спокійно, жодних порушень громадського порядку зафіксовано не було. В урочистих заходах взяли участи близько 14 тисячі громадян.

comments powered by HyperComments