Світлична: Одна зі шкіл Харківщини буде суттєво оновлена

П'ятниця, 24 травня 2019, 13:12
У Слатинському ліцеї відбудеться ремонт фасаду та спортзалу
Світлична: Одна зі шкіл Харківщини буде суттєво оновлена

Про це розповіла голова ХОДА Юлія Світлична під час свого робочого візиту до Дергачівського району. У Слатинському ліцеї вона привітала випускників та познайомилася з ходом ремонтних робіт. Також керівниця області повідомила про подальші плани робіт, які будуть проходити в ліцеї.

За словами голови ХОДА, ліцей потребує подальших ремонтних робіт. Фасад завершать ремонтувати вже у поточному році. Також вона розповіла, що спортзали знаходяться в поганому стані. Тому під час сесії облради будуть внесені питання виділення коштів на ремонтні роботи в спортзалах Слатинського ліцею. Зокрема, Світлична розраховує  на підтримку депутатів у цьому питанні.

За останні роки в навчальному закладі відбувся капітальний ремонт малої спортивної зали та вхідної групи, оновлення обладнання в їдальні. Також встановили сучасне обладнання та меблі в кабінеті фізики, а в дошкільному підрозділі відкрили додаткову групу. Триває утеплення будівлі закладу. Заплановано облаштувати ресурсну кімнату.

Нагадаємо, що сьогодні Світлична також побувала церемонії із завершенням школи учнів Дергачівського ліцею №3.У поточному році 33 тисячі випускників покинуть харківські школи. За словами голи ХОДА, Харківщина може пишатися своєю загальноосвітньою школою.  

 

comments powered by HyperComments