За ініціативою Світличної в лікарнях Харківщини пройде ремонт

Четвер, 30 травня 2019, 13:13
У низці обласних та районних лікарень відбудеться реконструкція покрівель, фасадів та приміщень.
За ініціативою Світличної в лікарнях Харківщини пройде ремонт

Необхідні кошти для продовження відновлювальних робіт на об’єктах медичної сфери виділили з обласного бюджету.

Відповідні зміни до кошторису регіону внесли під час засідання сесії обласної ради 30 травня.

Так, у рамках Програми економічного та соціального розвитку Харківської області на 2019 рік виділили фінансування на капітальний ремонт покрівлі стаціонару Барвінківської ЦРЛ, продовження реконструкції поліклініки Вовчанської ЦРЛ, капремонт та утеплення інфекційного корпусу центральної районної лікарні в Краснограді, термомодернізацію хірургічного комплексу Первомайської ЦРЛ та капремонт приміщень патологоанатомічного відділення Чугуївської ЦРЛ.

Додаткове фінансування також спрямують на продовження ремонтних робіт в обласних лікарнях: інфекційній та травматологічній, а також ОКЛ.

Нагадаємо, що в регіоні також мають відбутися ремонти покрівель багатоповерхових будинків, водогонів та тепломереж. Додаткові кошти на розвиток ЖКГ Харківщини були виділені з бюджету області під час сесії облради.  

Також депутатами була підтримана пропозиція голови ХОДА виділити кошти на проведення ремонту та закупівлю обладнання шкіл Харківської області. Зокрема, будуть закуплені нові автобуси, меблі та комп’ютери.

 

comments powered by HyperComments