Як в Харківській області реалізують програму «Енергія світла»

Середа, 12 червня 2019, 15:27
Про основні заходи повідомив директор Департаменту ЖКГ та розвитку інфраструктури ХОДА Сергій Магдисюк.
Як в Харківській області реалізують програму «Енергія світла»

Він розповів, що нині проходять ремонтні роботи мереж електропостачання вхідних груп багатоквартирних житлових будинків Харківщини. На даний момент були освітлені входи до 2291 під’їзду. Завершились роботи в таких населених пунктах, як Балаклія, Богодухів, Барвінковое, Валки, Приколотне, Краснокутськ, Вовчанськ, Подвірки, Дергачі, Сахновщина, Першотравневий, Бірки, Куп’янськ, Ківшарівка, Чугуєв, Лозова. А також в Богодухівському районі, Чкаловській Малоданилівській селищних радах, Наталинській сільраді.

Тривають роботи у Дворічній, Солоницівці, Гоптівці, Південному, Мерефі, Печенігах та Ізюмі. Були передбачені гроші на реалізацію 22 об’єктів вуличного освітлення в таких містах та населених пунктах, як Балаклія, Красноград, Куп’янськ, Люботин. Також мова йде про Вовчанський, Дергачівський, Золочівський райони, Мереф’янську та Циркунівську ОТГ.

В поточному році в межах «Енергії світла» передбачено: провести реконструкцію та будівництво зовнішнього освітлення на 52 об’єктах, на 44 провести капітальний ремонт зовнішнього освітлення та їх елементів, на 34 – провести поточні ремонтні роботи електромереж. Тут мова йде про зони загального користування та вхідні групи у багатоквартирних будинках усіх форм власності.

Нагадаємо, що нещодавно в Пересічанському ліцеї на Дергачівщині пройшли ремонтні роботи. Там відбулася заміна покрівлі та ремонт спортивну залу. В навчальному закладі замінили дах та вікна, завершили капремонт зали, відремонтували систему опалення, а також частково оновили матеріально-технічну базу.

comments powered by HyperComments