На Харківщині завершують будівництво нової школи

П'ятниця, 14 червня 2019, 17:35
У Богодухівському районі з‘явиться новий навчальний заклад.
На Харківщині завершують будівництво нової школи

Будівництво школи в Губарівці стартувало ще у 90-х роках минулого століття, але його заморозили. Будівництво було відновлене у 2017 році за дорученням голови ХОДА. За словами заступника голови ХОДА Анатолія Бабічева, будівництво школи вже прийшло до свого завершення. Залишилось тільки упорядкувати територію. Гроші на проведення робіт виділили з бюджету області. За словами підрядника, за півтора місяця в школі вже можна буде приймати дітей.

Бабічев зазначив, що школа може розраховувати на підтримку у питаннях матеріально-технічного забезпечення. Вже була отримана інформація щодо потрібних комп’ютерів, меблів, обладнання. Були знайдені джерела фінансування. Губарівська школа може прийняти майже 100 дітей 1-4 класів.

До цього в Губарівці працював навчально-виховний комплекс в приміщенні дитсадка. Але умови не були пристосовані для школи. За словами голови Богодухівської РДА Володимира Шарова, дане питання стояло роками. Роботи стартували ще двадцять років тому. Після втручання голови ХОДА справа зрушилась з мертвої точки.

Нагадаємо, що у Богодухівській районній лікарні вже йдуть до завершення ремонтні роботи. В закладі замінили вікна в поліклінічному відділенні та в хірургічному корпусі, провели капремонт холу, денного стаціонару та стоматкабінету поліклінічного відділення.

Крім того, у Вільшанській лікарні на Дергачівщині відкриють відділення гемодіалізу. Стаціонарне відділення лікарні ім. П.М. Агеєнка у селищі Вільшани надає послуги близько 20 тисячам людей. Це жителі таких населених пунктів, як Вільшани, Протопопівка, Двурічний Кут, Пересічний, Солоницівка, Подвірки  тощо.

comments powered by HyperComments