Світлична – випускникам ХНАДУ: «Ви – люди, які допомагатимуть нам їздити гарними дорогами»

Четвер, 27 червня 2019, 12:24
27 червня голова ХОДА взяла участь в випуску студентів Харківського національного автодорожнього університету.
Світлична – випускникам ХНАДУ: «Ви – люди, які допомагатимуть нам їздити гарними дорогами»

ХНАДУ випускає більше 1700 випускників (більше 1000 бакалаврів та більше 700 магістрів). 75 бакалаврів завершили навчання з оцінками «відмінно», 60 магістрам вручили «червоні» дипломи. У випуску поточного року є 69 студенти з таких країн, як Марокко, Азербайджан, Палестина, Конго, Кот-д’Івуар та Ліван.

Світлична підкреслила. Що виш та ХОДА  пов'язує чимало спільних справ та проектів, адже влада області надає значний пріоритет питанню ремонту та будівництва доріг. Голова ХОДА запевнила, що саме ці випускники будуть забезпечувати гарні дороги, правильні розрахунки та фінансові плани. Вони робитимуть все для того, щоб технологія була правильною.

Вчорашні студенти також почули привітання з боку першого проректору вишу Сергія Ходирєва. За його словами, молоді фахівці можуть  завжди можуть розраховувати на підтримку викладачів.

Нагадаємо, що вчора Юлія Світлична відвідала Дергачівський район в межах свого робочого візиту. Зокрема, вона відвідала Харківську державну зооветакадемію. Там отримали дипломи  269 спеціалістів.

comments powered by HyperComments