Харківська медична школа завжди була на особливому місці в країні – Світлична

Четвер, 27 червня 2019, 14:49
Голова ХОДА привітала майбутніх медиків із завершенням навчання.
Харківська медична школа завжди була на особливому місці в країні – Світлична

Дипломи Харківського медичного університету отримали понад 1100 лікарів. Серед них було 450 іноземців.

За словами голови ХОДА Юлії Світличної, Харківська медична школа завжди була на особливому місці в країні. Вона славиться видатними іменами, гарною історією та своїм подальшим розвитком. Голова ХОДА підкреслила, що Національний медичний університет продовжує ці традиції. Зокрема, вона побажала студентам наснаги, успіхів та нових здобутків а також зазначила, що країна їх потребує.

Ректор вишу Володимир Лісовий відзначив, що випуск 2019 року став 205-м у історії закладу. На сьогоднішній день він випускає 1148 в, молодих лікарів. Університет займає провідні позиції серед підготовки іноземних лікарів для інших країн. На сьогоднішній день було випущено найбільше іноземних студентів –  450 осіб».

Світлична в свою чергу зазначила, що цього літа харківські виші випускають 20 тисяч студентів. Харків, за її словами, це студентське місто, де приділяється значна увага розвитку вишівської науки.

Нагадаємо, що сьогодні голова ХОДА взяла участь в випуску студентів Харківського національного автодорожнього університету. В цей день своє навчання завершили більше 1700 випускників, з яких 69 студенти – громадяни інших країн.

comments powered by HyperComments