Харківські правоохоронці викрали двох киян, які причетні до тероризму

Вівторок, 2 липня 2019, 12:28
Детективи слідчого управління ГУ Національної поліції Харківщини та співробітники УСБУ в Харківській області в Києві затримали двох місцевих жителів.
Харківські правоохоронці викрали двох киян, які причетні до тероризму

Як виявилось, чоловіки по інтернету розсилали завідомо неправдиві повідомлення щодо загрози публічної безпеки міста  Харкова. В злочинців забрали речові докази, які підвереджують їх протиправну діяльність.

Після клопотання органу досудового розслідування суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави у розмірі 1 мільйон 440 тисяч гривень. Досудове розслідування триватиме за ч. 2 ст. 258 (терористичний акт) КК України. Санкцією статті передбачено позбавлення волі на строк від 7 до 12 років та конфіскація майна.

Тривають слідчі та розшукові дії. Вони мають на меті встановити всіх учасників терористичної діяльності. А також має з‘ясуватися ї причетність до аналогічних фактів в інших областях краї.

Нагадаємо, нещодавно одному з будинків Харкова замінювали вікна на склопакети, на якому красується  прізвище кандидата в нардепи Івана Ракича. Він балотується в  окрузі 173, в якому розташований цей будинок.

comments powered by HyperComments